Snoeien

Begeleid snoeien en onderhoud

Snoeien

Begeleid snoeien en onderhoud

Bij Toptree bieden we de mogelijkheid om snoeiwerkzaamheden uit te voeren in verschillende omgevingen. Of het nu gaat om gebruik van een hoogwerker in ruime gebieden of werken op beperkte locaties, ons team beheerst diverse klimtechnieken en beschikt over de benodigde uitrusting en een ETW-diploma. Hierdoor kunnen we uitstekende service bieden aan particulieren, landgoedeigenaren en gemeenten.

Onze diensten omvatten verschillende vormen van snoeien:

Begeleidingssnoei
Jonge bomen hebben de juiste begeleiding nodig om een stevig fundament te creëren voor hun toekomstige groei. Bij Toptree zorgen we ervoor dat bomen in hun beginfase de nodige onderhoudsbehandelingen krijgen, waardoor ze zich naar het gewenste eindbeeld kunnen ontwikkelen. Met zorg en precisie begeleiden we jonge bomen naar een gezonde toekomst.

Onderhoudssnoei
Volwassen bomen vereisen regelmatig onderhoud om gezond te blijven. Onze experts voeren onderhoudssnoei uit, waarbij ze dode takken, zwak aangehechte takken, beschadigde takken, laaghangende takken en overbelaste takken identificeren en verwijderen. Soms is het nodig om de kroon te reduceren als er beperkte groeiruimte is, bijvoorbeeld als gevolg van graafwerkzaamheden.

Vormsnoei
Bij vorm snoei worden bomen gesnoeid in een vorm die afwijkt van de natuurlijke groeiwijze, zoals knotwilgen of leilindes. Ons team kan deze bomen weer knotten en begeleiden in de leivorm waar nodig.

TopTree Kappen
Een boomrijke toekomst begint met professionele verzorging
Harm